Kapsule

V sodelovanju s podjetjem Capsugel bomo z razumevanjem vaših specifičnih zahtev in s pomočjo naše predane ekipe lahko izpolnili prihajajoče izzive, odkrili nove priložnosti in dosegli vrhunske rezultate, ter posledično omogočili uspeh vašemu končnemu izdelku.

 

 

Izdelajte svojo lastno blagovno znamko
Osvojite nova tržišča
Skrajšajte čas prihoda vašega produkta na tržišče
Kreirajte inovativne izdelke
Izboljšajte vašo produktivnost polnjenja kapsul
Poiščite rešitev za še tako zahtevne ideje

 

Želatinasta HGC kapsula podjetja Capusgel je najbolj popularna dvodelna želatinasta kapsula na svetu, dobro poznana po oznaki Coni-Snap®. Kapsula je osnovna izbira mnogih največjih farmacevtskih podjetij na svetu že več kot 50 let. Skozi vsa leta se kapsule nenehno izboljšujejo in prilagajajo tržnim in strokovnim zahtevam, zato se lahko zanesete na njihovo kvaliteto in zanesljivost. Dobavljive so v več velikostih in barvnih kombinacijah, na vašo željo pa jih lahko tudi potiskamo. Primerne so za polnjenje na strojih ekstremnih hitrosti, kot tudi za ročno polnjenje manjših serij.

Želatinaste kapsule

 

Vegi HPMC kapsule podjetja Capsugel prepoznavne pod imenom Vcaps® in Vcaps Plus® so 2 delne kapsule narejene iz izključno rastlinskih materialov, zato so še posebej primerne za vse vegetarijance in trge s kulturno/verskimi omejitvami glede uživanja sestavin živalskega izvora. Vegetarijanske kapsule so atraktivne, povsem naravne in imajo vse prednosti klasičnih želatinastih kapsul. Kapsule so popolnoma brez konzervansov, ne vsebujejo glutena in škroba, ter s tem izpolnjujejo kriterije še tako zahtevnih končnih uporabnikov. Dobavljive so v več velikostih in barvnih kombinacijah, na vašo željo pa jih za večjo prepoznavnost lahko proizvajalec tudi potiska. Primerne so za polnjenje na strojih vseh hitrosti, kot tudi za ročno polnjenje manjših serij.

Vcaps kapsule za prehranska dopolnila

Vcaps kapsule za farmacevtsko industrijo

 

Vcaps®Plus za prehranska dopolnila:

Vcaps®Plus za prehranska dopolnila

 

Vcaps®Plus za farmacevtsko industrijo:

Vcaps®Plus za farmacevtsko industrijo

 

Licaps® kapsule so dvodelno zasnovane kapsule, ki so izdelane specialno za varno zadrževanje tekočin in poltrdnih snovi. Dobavljive so v želatinasti ali vegetarijanski verziji kapsul in v širokem razponu velikosti in barv. Verjamemo, da imamo z linijo Licaps® kapsul pravi izdelek za vaše specifične zahteve.

Licaps® Liquid-Filled Capsules je nov na bazi tržnega povpraševanja izdelan končni produkt, ki ga podjetje Capsugel izdeluje v nekaj najbolj popularnih oziroma znanih oblikah prehranskih dodatkov (Omega 3, Q10, Green Tea, CLA…). Licaps® kapsule polnjenje s tekočinami nudijo optimalno naravno absorbcijo, so posledično lahko prebavljive in ne povzročajo težav pri zaužitju. Ta izdelek je tako postal idealna priložnost za majhna in velika farmacevtska podjetja, da na tržišče pošljejo linijo kvalitetnih prehrambenih dopolnil in tako izkoristijo povečano povpraševanje končnih uporabnikov.

Ostala ponudba kapsul:

Podjetje Capsugel se trudi biti najboljši, zato iz svojega prodajnega programa nudi še veliko ostalih vrst kapsul, s katerimi lahko ugodi tudi najzahtevnejšim kupcem/proizvajalcem.

 

OceanCaps®

 

PearlCaps®

 

SGcaps®

 

NPcaps®

 

Oprema za polnjenje in zapiranje:

Podjetje Capsugel na tržišču že 50 let ponuja polavtomatske »kapsulirke« oziroma polnilne aparate visoke kvalitete. Capsugelove naprave so posebej primerne za začetnike na področju polnjenja kapsul, saj so preproste za uporabo, zanesljive in podprte z maksimalno tehnično podporo. Pri podjetju Unilabor d.o.o. vam v sodelovanju s podjetjem Capsugel zagotavljamo stalno servisno podporo, rezervne dele in dodatno opremo za vse »kapsulirke«.

 

Ultra 8® II – Capsule Filling Machine

 

Katalog-03-05.pdf

 

CAP 8® – Capsule Filling Machine

 

Katalog-03-06.pdf

 

CFS 1200 & CFS 1500System – Liquid Capsule Filling and Sealing System

Katalog-03-07.pdf

Katalog-03-08.pdf