Podjetje

Ime: UNILABOR, družba za prodajo farmacevtskih izdelkov in medicinskih pripomočkov, d.o.o.
Skrajšano ime: UNILABOR d.o.o.
Sedež podjetja: Leskoškova cesta 012, 1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon: 01-5483-410
Fax: 01-5483-429
E-mail: info@unilabor.si
Spletna stran: www.unilabor.si
Davčna številka: SI11276746
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 5315034
Direktor: Stanislav Omejc

PREDSTAVITEV

Podjetje Unilabor d.o.o. je bilo ustanovljeno 28.12.1989 v Ljubljani. V minulih 20 letih našega delovanja smo specializirali našo dejavnost in postali eno vodilnih podjetij na področju oskrbe slovenskega trga s farmacevtsko embalažo. Zavezani kakovosti in strokovnosti, ter usmerjeni k individualnemu pristopu že vrsto let skrbimo za naše kupce in tako posledično omogočamo vsem slovenskim državljanom ustrezno oskrbo z zdravili in farmacevtskimi izdelki.

Poleg zagotavljanja kakovostne in pravočasne oskrbe lekarn, galenskih laboratorijev, bolnic in velikih trgovcev/veledrogerij, opravljamo dobavo blaga tudi za ostale laboratorije na različnih inštitutih, ter v vseh pomembnejših panogah slovenske industrije. V podjetju Unilabor d.o.o. smo ponosni na našo zgodovino, saj nam naš način delovanja, stalno izobraževanje zaposlenih in poslovni rezultati zagotavljajo stabilen položaj na slovenskem trgu in trdne temelje za naš prihodnji razvoj.

POSLANSTVO IN VIZIJA

Naše osnovno poslanstvo je zagotavljati slovenskemu trgu nemoteno in kakovostno oskrbo s farmacevtsko embalažo in laboratorijskim blagom priznanih svetovnih proizvajalcev. Želimo postati najboljši specializirani dobavitelj farmacevtske embalaže v Sloveniji, ter ta položaj s stalnim izobraževanjem zaposlenih, vlaganjem v razvoj in posebno skrbjo za naše stranke tudi zadržati.

Zavezujemo se, da bomo tudi v prihodnje skrbeli za stalno kontrolo vseh naših artiklov, njihovo ustrezno opremljenost in vse potrebne certifikate, saj nam le tak način dela omogoča zavezanost vrhunskosti in ustrezni oskrbi vsakega končnega uporabnika zdravil in farmacevtskih pripravkov zapakiranih v naši embalaži.

KJE SMO?

Unilabor d.o.o.
Leskoškova cesta 012
1000 Ljubljana
Slovenija