Vodilni na področju inovacij za dobro počutje

Reflexa® je vodilna znamka na področju tekstilnih inovacij, saj omogoča boljše počutje ljudem, ki se soočajo s specifičnimi zdravstvenimi izzivi: diabetes, amputacija okončine, občutljivi gležnji, utrujenost stopal, nelagodje v stopalih in draženje. Reflexa® uporablja visoko napredno tehnologijo QuattroxyTM, ki spodbuja mikrocirkulacijo in katere učinkovitost so potrdile raziskave* ter testiranja. Boljša in hitrejša cirkulacija krvi lahko omogoči, da celice prejmejo hranilne snovi in se tkivo regenerira. Izdelki Reflexa® postavljajo nove standarde kakovosti, saj jih izdelujejo v najbolj dovršenih prostorih za tekstilno proizvodnjo v Italiji.

Reflexa® Diabetic

Nogavice Reflexa® Diabetic so narejene posebej za ljudi z diabetesom in uporabljajo napredno tehnologijo QuattroxyTM, ki lahko poveča krvni pretok in oksigenacijo v vaših stopalih ter tako pripomore k večjemu dotoku hranljivih snovi celicam ter regeneraciji tkiva. Še ena posebnost je ploski šiv pri prstih na stopalu, s katerim se izognemo drgnjenju in draženju, nogavice so izredno udobne in ne vežejo. Ohranjajo vaša stopala topla ter vsebujejo protimikrobno tehnologijo AegisTM, ki zagotovlja svežino. Testiranje-študija nogavic Reflexa je bilo opravljeno na Inštitutu Jožef Stefan v Ljubljani, kjer je bila s slepim testiranjem dokazana njihova učinkovitost pri lajšanju specifičnih težav uporabnikov.


Vse modele nogavic Reflexa® Diabetic je trenutno moč kupiti v prodajalnah podjetja Sanolabor d.d. in sicer na naslednjih lokacijah

Za nakup večjih količin nogavic - veleprodaja, se prosim obrnite na telefonsko številko 01-548-34-10 ali e-mail naslov: info@unilabor.si.







Vse modele nogavic Reflexa® Diabetic je trenutno moč kupiti v prodajalnah podjetja Sanolabor d.d. in sicer na naslednjih lokacijah

Za nakup večjih količin nogavic - veleprodaja, se prosim obrnite na telefonsko številko 01-548-34-10 ali e-mail naslov: info@unilabor.si.